Certain Spin will not display

Let's build a knowledge base of PixRiot related questions and solutions.
jywong
Posts: 29
Joined: Mon Jun 22, 2020 9:12 am
Contact:

Certain Spin will not display

Postby jywong » Fri Sep 04, 2020 10:01 am

I have done over a hundred spins now and only this one is having this problem. For some reason the published file will not play.

https://s1.pixriot.com/4424552583/agcov ... 1599242289

This one above plays fine and everything is as it should be. This one below however, processed the same way, uploaded the same way, does not play at all. Just a white screen. I have tried making it and remaking it a couple times, and for some reason it has the same result, it will not play.

https://s1.pixriot.com/4424552583/agcov ... 1599242380

I have tried changing the cachebuster t= parameter, re-uploaded, re-created, to no avail. The weird thing is it shows the thumbnail. Usually when something goes wrong it does not show the thumbnail.

Help! and thanks!

jywong
Posts: 29
Joined: Mon Jun 22, 2020 9:12 am
Contact:

Re: Certain Spin will not display

Postby jywong » Fri Sep 04, 2020 10:03 am

Oops those links should be:

working:
[link removed]

not working:
[link removed]

Interesting though it says access denied on that second XML file above...

jywong
Posts: 29
Joined: Mon Jun 22, 2020 9:12 am
Contact:

Re: Certain Spin will not display

Postby jywong » Sun Sep 06, 2020 2:33 pm

Nevermind I figured it out!

I was manually renaming them and didn't realize that the .xml file had a different capitalization than the folder name. I changed it to match and it works.

WebSupport
Posts: 1075
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Certain Spin will not display

Postby WebSupport » Sun Sep 06, 2020 9:58 pm

Just got a chance to review the forum posts.. thanks for confirming! Impressive work 8-)


Return to “PixRiot”

cron