Play Button Dissapears in Certain Resolutions

Are you certain you found a bug in our software? Please let us know.
mlavie
Posts: 2
Joined: Thu Jun 27, 2019 1:55 am
Contact:

Play Button Dissapears in Certain Resolutions

Postby mlavie » Thu Jun 27, 2019 2:17 am

For Win10 and Chrome (both fully updated) on a laptop, if the user changes the default Display Setting "Scale and layout -> Change the size of text, apps, and other items" from the default 125% to 100%, then the play button (right-pointing triangle) is no longer displayed. There is no problem in MS-Edge.

Here is an example (I split it into 2 lines because a single full line gets garbled by your forum):
https://xcserver004.xcircular.com/xCirc ... l_E432E391
/Assets/819f05b6-b6b4-4bca-8a13-c3df9fac2103\Files\index.html

TIA,
mlavie

WebSupport
Posts: 976
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Play Button Dissapears in Certain Resolutions

Postby WebSupport » Thu Jun 27, 2019 6:50 am

Hi there and thanks for your message!

The 360 product viewer in your link is about 4-5 years old (v3.5.0; see version history) which we don't presently support. Please update to the latest version of the webrotate software and re-publish and re-test.

PS: in our quick test we didn't see any viewer toolbar issues on a laptop running latest Win10, Chrome and scaling set to 100% as per your example with our sample pages:

https://www.webrotate360.com/examples/b ... mples.aspx

mlavie
Posts: 2
Joined: Thu Jun 27, 2019 1:55 am
Contact:

Re: Play Button Dissapears in Certain Resolutions

Postby mlavie » Thu Jun 27, 2019 7:18 am

Thanks. Will test soon.


Return to “Bug Reports”

cron