Loading only when I put the license.lic

Are you using WebRotate 360 Product Viewer for Magento?
ciancastillo
Posts: 5
Joined: Mon Jan 15, 2018 7:45 pm
Contact:

Loading only when I put the license.lic

Postby ciancastillo » Mon Jan 15, 2018 7:50 pm

Hi, we have a problem with the license, after putting it's path, it will just load.
Where can I email the details? Thanks!

WebSupport
Posts: 949
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Loading only when I put the license.lic

Postby WebSupport » Mon Jan 15, 2018 10:01 pm

Hi! Please send us a link to your page with the 360 product view to support at webrotate360 dot com.

Purohith.Guguloth
Posts: 4
Joined: Thu May 25, 2017 10:44 pm
Contact:

Re: Loading only when I put the license.lic

Postby Purohith.Guguloth » Mon Feb 18, 2019 5:15 am

Hi, we are facing a problem where in if the client cancels the request for licence.lic(i.e goes to a different page or closes the tab) before it gets fetched then the subsequent requests for the 360 images are done without using the 'rootpath'. This causes unnecessary 404 errors in our logs.
Is there any way that we could stop the image requests if the license.lic is not correctly fetched. Or any other way that we could stop this from happening.

Thanks in Advance.

WebSupport
Posts: 949
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Loading only when I put the license.lic

Postby WebSupport » Tue Feb 19, 2019 7:53 am

Hi, if a user goes to a different page or closes a tab, there shouldn't be any new 404 errors related to the previously viewed page as a browser terminates the current page "session" and starts with a new one. License.lic is not saved across these pages "sessions" (no cookies, local storage, etc).

Do you have more details about the issue or possibly send us a link so we can reproduce. You can send it to support at webrotate360 dot com.

Purohith.Guguloth
Posts: 4
Joined: Thu May 25, 2017 10:44 pm
Contact:

Re: Loading only when I put the license.lic

Postby Purohith.Guguloth » Tue Feb 19, 2019 9:56 pm

Hi, thanks for such a quick reply.
There are instances in our logs where the request for license.lic gives Response status code 460 (i.e client has closed the connection with the server before it is completed) and at the same time with the same client we have image requests without 'Rootpath' which results in 404 errors.
The license.lic's 460 status might also be caused due to clients poor network connection or any other client side issues. All i ask is, If there is a way where we could stop the image requests if the license file's request is failed in any way.
Because without the license.lic file your plugin requests the images without the rootpath in both the cases( the license.lic is not specified in the initialisation of the plugin and the request for license.lic fails).
I think in case of request failure for license file you should stop further execution of the code rather than continuing by treating that the license file is not provided.

WebSupport
Posts: 949
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Loading only when I put the license.lic

Postby WebSupport » Wed Feb 20, 2019 10:50 pm

Hmm... I see. Please send us a quick email to support at webrotate360 dot com and we will work with you on getting it resolved in your Magento installation.


Return to “Magento Integration”