Touch Not Working In Firefox

Are you certain you found a bug in our software? Please let us know.
acrossthepond100
Posts: 2
Joined: Wed Feb 28, 2018 9:28 am
Contact:

Touch Not Working In Firefox

Postby acrossthepond100 » Fri Mar 23, 2018 7:46 am

Hello,

I am testing my image on my touchscreen desktop and have found that it cannot be rotated by using touch in firefox. Is this a known issue?

WebSupport
Posts: 897
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Touch Not Working In Firefox

Postby WebSupport » Fri Mar 23, 2018 10:21 pm

Hi there and thanks for your bug report! 8-)

Interesting... we had issues with desktop touchscreens before but they were resolved at some point.

Please give us more details about your setup and specifically your OS version and Firefox version.

If you have other browsers installed, can you reproduce the issue there?

Also what is your WebRotate version?

tw_rda
Posts: 1
Joined: Sun Oct 14, 2018 8:54 pm
Contact:

Re: Touch Not Working In Firefox

Postby tw_rda » Sun Oct 14, 2018 9:45 pm

We have run into the same issue:

- Microsoft Surface Pro 5
- Mozilla Firefox v62.0.3
- Webrotate 360 v3.6.0.1046

This is working fine in other browsers such as Microsoft Edge and Google Chrome - just failing on Mozilla Firefox.
A quick test shows that Firefox does not seem to register the listener "mousedown" however it does with "pointerdown". I am not sure if this is how Webrotate functions (using "mousedown" listeners) but maybe something to check?

WebSupport
Posts: 897
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Touch Not Working In Firefox

Postby WebSupport » Mon Oct 15, 2018 3:01 pm

Thanks for reporting this! We're investigating..

WebSupport
Posts: 897
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Touch Not Working In Firefox

Postby WebSupport » Tue Oct 30, 2018 9:54 am

This has been fixed in the latest v3.6.3 release which is now available:

https://www.webrotate360.com/products/w ... story.aspx


Return to “Bug Reports”

cron