Hikashop support...

WebRotate 360 product views are now available in Joomla. Any issues?
exlemor
Posts: 8
Joined: Sat Apr 11, 2015 3:11 pm
Contact:

Hikashop support...

Postby exlemor » Sat Apr 11, 2015 3:44 pm

Hi there,

I realize that Joomla eCommerce support often brings Virtuemart to mind but while the latest 3.x series is better than v1 or v2, it's still a big mess and not so easy to use/setup.

That's where other eCommerce solutions come into play, Hikashop has been around for 3+ yrs and powers 1,000s and 1000s [if not 10 s of 1000s] of sites and is a worthy eCommerce solution with APIs and is way better than Virtuemart...

Would you look at integration with them please?
Beyond their APIs, they are friendly and always willing to help where they can with interesting integrations like this!

Cheers,

Emmanuel

lupo
Posts: 31
Joined: Sun Jan 11, 2015 1:10 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby lupo » Sat Apr 11, 2015 8:14 pm

Still there is no right Virtuemart support ... the 360 objects can be shown in the Virtuemart product description, as in any other Joomla content component

exlemor
Posts: 8
Joined: Sat Apr 11, 2015 3:11 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby exlemor » Sat Apr 11, 2015 9:14 pm

lupo -

Are you saying that you can't have 360 objects inside the Virtuemart product description?

If so, really too bad, hopefully they will update that very soon and that Hikashop support will be added as well.

lupo
Posts: 31
Joined: Sun Jan 11, 2015 1:10 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby lupo » Sun Apr 12, 2015 3:03 am

NO :)
I mean:"the 360 objects CAN be shown in the Virtuemart product description" Only ...
But Not on the place of the product images in VirtueMart or as a 360 degree Icon positioned on the place on one of the Image thumbnails and etc where there normal are the product images

Here is a sample with all the main web360 plugin features :)
https://outdoorme.com/backpacks/backpac ... rproof-80l

exlemor
Posts: 8
Joined: Sat Apr 11, 2015 3:11 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby exlemor » Sun Apr 12, 2015 2:39 pm

Hi Lupo,

We're ok with that for our application actually... but i'd still love real integration with Hikashop [and Virtuemart as a secondary].

thanks for the clarification! :)

Cheers,
Emmanuel.

lupo
Posts: 31
Joined: Sun Jan 11, 2015 1:10 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby lupo » Sun Apr 12, 2015 4:48 pm

Have you read this topic here:
viewtopic.php?f=19&t=451&start=20#p1303

Maybe you just have to edit your plugin source webrotate360.php at row 38 and it will work with your component :)

Code: Select all

if ($parts[0] !== "com_content" && $parts[0] !== "mod_k2_content" && $parts[0] !== "com_k2" && $parts[0] !== "com_virtuemart" && $parts[0] !== "com_hikashop")

lupo
Posts: 31
Joined: Sun Jan 11, 2015 1:10 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby lupo » Sun Apr 12, 2015 5:55 pm

I tested it and actually it's not working ... strange the webrotate360 is a Joomla Content plugin
https://test.outdoorme.com/bg/hika/prod ... waterproof

WebSupport
Posts: 1082
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby WebSupport » Sun Apr 19, 2015 2:29 pm

Hi Guys, sorry missed this thread...

We will investigate what's going on with webrotate 360 product views in Hikashop sometime this week and post our results here.

exlemor
Posts: 8
Joined: Sat Apr 11, 2015 3:11 pm
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby exlemor » Mon Apr 20, 2015 6:42 pm

Hi there,

I tried using:
{wr360popup name="view02" width="650px" height="550px" config="/360-assets/Large-Duffle-Bag/Large-Duffle-Bag.xml"}TEST{/wr360popup}

in the product description and nothing happened on the front end it just shows the link above...

I also tried the same thing in a regular Joomla Article [Joomla 3.4.1] and it does not work either! :(

http://gardinie.com/index.php/shop/wome ... duffle-bag

HELP!
Cheers,

Emmanuel.

WebSupport
Posts: 1082
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:35 am
Location: Pasadena, CA
Contact:

Re: Hikashop support...

Postby WebSupport » Mon Apr 20, 2015 9:05 pm

Hi Emmanuel, it looks like it's something else then, i.e not just the Hikashop...

We would need temp access to your Joomla admin if possible and likely the FTP folder with our plugin as well, if you would like us to make a quick investigation. If this makes sense, please send the info to support at webrotate360 dot com and we will take a look.


Return to “Joomla Integration”

cron