Search found 4 matches

Go to advanced search

by Purohith.Guguloth
Tue Feb 19, 2019 9:56 pm
Forum: Magento Integration
Topic: Loading only when I put the license.lic
Replies: 5
Views: 404

Re: Loading only when I put the license.lic

Hi, thanks for such a quick reply. There are instances in our logs where the request for license.lic gives Response status code 460 (i.e client has closed the connection with the server before it is completed) and at the same time with the same client we have image requests without 'Rootpath' which ...
by Purohith.Guguloth
Mon Feb 18, 2019 5:15 am
Forum: Magento Integration
Topic: Loading only when I put the license.lic
Replies: 5
Views: 404

Re: Loading only when I put the license.lic

Hi, we are facing a problem where in if the client cancels the request for licence.lic(i.e goes to a different page or closes the tab) before it gets fetched then the subsequent requests for the 360 images are done without using the 'rootpath'. This causes unnecessary 404 errors in our logs. Is ther...
by Purohith.Guguloth
Wed May 31, 2017 1:05 am
Forum: Setup Issues and Embedding
Topic: Rotate speed
Replies: 8
Views: 1457

Re: Rotate speed

Hi,
Thanks for the quick reply.
The link where you can our 360 view is: [link removed]
And I've made sure that the browser cache is on but the problem still persists. The thing is it works very fine normally but as soon as we turn the full screen on, the rotation gets slow.
by Purohith.Guguloth
Mon May 29, 2017 11:48 pm
Forum: Setup Issues and Embedding
Topic: Rotate speed
Replies: 8
Views: 1457

Re: Rotate speed

Hi, I've been experiencing a vague issue where the rotation is smooth when viewed in normal mode, but as soon as we go to full screen mode, the rotation becomes slow with not so smooth rotation. Is there something that is i'm missing in terms of configuring the DragSpeed, RotatePeriod values. Thanks...

Go to advanced search

cron